Monday, November 21, 2011

Thank You So Much Dear DILA LALA


HA! Post kali ni special for my beloved sister cik DILA LALA! ^_^. For your information, aku ni langsung tak reti nak edit blog bagai ni. Yang aku taw just basic saje. Yang lain? HAMPEH! Naseb baik la ade sorang budak kecik ni, which is aku da anggap macam adik aku, tolong edit blog nie. HEHEHEHE. Sonok tengok blog dah bertukar imej. Dah tak kakucam dulu dah. Lebih banyak gadget and bile aku bukak tengok tak ler boring. Aww! Rase nak makin kerap menulis blog dah!

P/S: Dear my beloved sister NUR ADILAH a.k.a DILA LALA. Thanks sebab tolong akk editkan blog ni bagi cantik. HEHEHEHE! I LOVE YOU!

Ha. Inilah budaknye! HEHE :)

2 comments:

  1. hehehe! no hal lah kak! i suke bab edit mengedit ni.. LOVE YOU TOOO! ;)

    ReplyDelete